0
0
0

POLITICA DE RETUR

>
POLITICA DE RETUR

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate, Silk Nuit iti garanteaza termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului.

Solicita un retur, urmand pasii enumerati:

  • Acceseaza, descarca si completeaza datele din Formularul de Retur 
  • Anunta departamentul de Customer Service in scris la emailul contact@silknuit.com referitor la coletul pe care urmeaza sa il returnezi
  • Expediaza comanda de retur impreuna cu Formularul de Retur, la adresa: Strada Calea Bucurestilor nr 21-25 ,Otopeni, Ilfov.
  • In maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea returului, te vom anunta pe e-mail cu privire la statusul restituirii contravalorii produsului/produselor returnat/(e), in contul specificat in Formularul de Retur.

Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator.

Daca ai primit un produs cu defect sau altul decat cel comandat, te rugam sa ne transmiti solicitarea pe email contact@silknuit.com, impreuna cu fotografiile produselor receptionate. Returul, in acest caz, va fi suportat de Silk Nuit.

Incepe sa scrii ce vrei sa cauti si apasa enter

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.